Bouw en Constructie sector

Bij FlinQ hebben we veel ervaring in het spuitgieten van kunststof producten voor de bouw en constructie sector. Zo hebben we diverse kunststofonderdelen ontwikkeld en geproduceerd, denk hierbij aan onderdelen voor betonindustrie, isolatie benodigdheden of steigermaterialen. 
Quickscan aanvragen

Start uw product ontwikkeling

Uw kunststof spuitgieter

Uw kunststof spuitgieter voor technische producten en halffabricaten

Ben je op zoek naar een kunststof spuitgietbedrijf dat kunststof halffabricaten produceert? Dan zit je bij FlinQ helemaal goed! Met onze spuitgietmachines spuitgieten we verschillende producten voor onder andere bedrijven in de constructie en bouwindustrie 

Spuitgieten voor de bouw en constructie sector

Kunststof spuitgieten wordt als productiemethode vaak toegepast voor de vervaardiging van kunststof onderdelen of halffabricaten welk gebruikt worden in de constructie en bouwindustrie. 

4 tot 6 werkweken doorlooptijd

In een tijd waar de ene productontwikkeling de andere opvolgt beseffen wij dat een snelle doorlooptijd van idee naar eindproduct key is. Daarom streven wij binnen de 6 werkweken u de eerste FOT’s te leveren.

Specialist in spuitgieten voor de technische sectoren

FlinQ Plastics richt zich als kunststof spuitgieter op het MKB, welk actief zijn in de technische sectoren. Als ervaren partner in spuitgieten kunt u bij ons terecht voor al uw wensen rond spuitgieten, productontwikkeling en matrijzenbouw. Kennis, ervaring en passie worden gecombineerd met duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en heldere afspraken. Uit ervaring weten wij dat aspecten als snelle doorlooptijd, kleinere series en een lokale leverancier belangrijk zijn voor de bouw en constructie sector. Daarom streven wij naar een doorlooptijd van maximaal 6 werkweken, series vanaf 500 stuks en wordt zowel de matrijs als de productie van de kunststof producten in Nederland geproduceerd. 

Voor de bouw en constructie industrie produceren wij diverse kunststof producten. Denk hierbij aan;

Benieuwd wat wij voor jouw kunststof idee kunnen betekenen?

Plan in de kalender een online afspraak in voor een gratis brainstormsessie.