Markten & Sectoren

Kunststof spuitgiet producten worden in tal van sectoren en markten toegepast voor een eindeloos aantal doeleindes. Onze kracht ligt voornamelijk bij de ontwikkeling en productie van kunststof onderdelen en halffabricaten die worden toegepast door MKB bedrijven actief in de maakindustrie.
Quickscan aanvragen

Start uw product ontwikkeling

Machinebouw & Apparatenbouw

Voor de machinebouw en apparatenbouw hebben we diverse kunststof onderdelen ontwikkeld en geproduceerd. Denk hierbij aan tandwielen, behuizingen, cover voor bedieningspanelen of onderdelen voor koffiezetmachines.

Machinebouw
stalinrichting

Stalinrichting

Voor de agrarische sector hebben we diverse kunststofonderdelen ontwikkeld en geproduceerd. Denk hierbij aan voeder en luchtinlaat systemen voor bedrijven actief in de stalinrichting.

HVAC - Koeltechniek & Klimaatbeheersing

Voor de koeltechniek & klimaatbeheersing sector hebben we diverse kunststofonderdelen ontwikkeld en geproduceerd. Denk hierbij aan onderdelen voor vloerverwarming, klimaatbeheersingsystemen en ventilatie. 

Koeltechniek en Klimaatbeheersing (HVAC)
Bouw en constructie sector

Bouw & Constructie

Voor de bouw & constructie sector hebben we diverse kunststofonderdelen ontwikkeld en geproduceerd. Denk hierbij aan onderdelen voor de betonindustrie, isolatie benodigdheden of steigermaterialen. 

Elektrotechniek & Elektronica

Voor de elektrotechniek en elektronica sector hebben we diverse kunststofonderdelen ontwikkeld en geproduceerd. Denk hierbij aan behuizingen voor printplaten, kabelklemmen en thermische isolatie onderdelen. 

elektrotechniek en elektronica sector
Industriële automatisering

Industriële automatisering

Voor de intern transport en opslag sector hebben we diverse kunststofonderdelen ontwikkeld en geproduceerd. Denk hierbij aan onderdelen voor transportbanden en sorteersystemen.