Stalinrichting

Bij FlinQ hebben we veel ervaring in het spuitgieten van hoogwaardig kunststof producten voor de agrarische sector en landbouw sector. En dan met name in de stalinrichting en bouw. We hebben op het gebied van stalinrichting diverse kunststofonderdelen ontwikkeld en geproduceerd. Hierbij kun je denken aan een voeder- en luchtinlaat systeem voor de meest ideale leefomgeving. Wat in een stal enorm belangrijk is. Maar denk ook aan halffabricaten voor landbouwmachines.
Quickscan aanvragen

Start uw product ontwikkeling

Kunststof spuitgieten voor de stalinrichting en bouw

Kunststof spuitgieten wordt als productiemethode vaak toegepast voor de vervaardiging van kunststof onderdelen of halffabricaten in de agrarische en landbouw sector. En dan met name voor het inrichten van stallen en de bouw hiervan. 

Als ervaren partner in spuitgieten kunt u als klant bij ons terecht voor al uw wensen rond spuitgieten, productontwikkeling en matrijzenbouw. Kennis, ervaring en passie worden gecombineerd met duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en heldere afspraken. 

stalinrichting

Veelgestelde vragen

Dat zijn verschillende producten, denk aan:

  • Onderdelen voor stallenbouw; zoals een kunststof voergoot,
  • Onderdelen voor luchtinlaat systemen
  • Onderdelen voor landbouwmachines

Uit ervaring weten wij dat aspecten als snelle doorlooptijd, kleinere series en een lokale leverancier belangrijk zijn voor de agrarisch en landbouw sector. Daarom streven wij bij een project naar een doorlooptijd van maximaal 6 werkweken, series vanaf 500 stuks en wordt zowel de matrijs als de productie van de kunststof producten in Nederland geproduceerd. Een goed proces van productontwikkeling is daarom belangrijk.

Waar begin je met de ontwikkeling van een product? Er zijn vele mogelijkheden en belangrijke keuzes te maken. Maar wat is belangrijk en wat is onbelangrijk? Wat moet er gebeuren en in welke fase moet dit gebeuren? Wij hebben hiervoor een Create-your-product-roadmap ontwikkeld. Aan de hand van deze roadmap, brengen wij structuur in het gehele proces. Zo zorgen we dat jij de juiste keuze maakt in de juist fase van het ontwikkelproces. Wij nemen de regie uit handen en verzorgen het proces van idee tot serie productie.

Benieuwd wat wij voor jouw kunststof idee kunnen betekenen?

Plan in de kalender een online afspraak in voor een gratis brainstormsessie.