Klantcase: Frens Esveld

Voersystemen voor de kalverhouderij

Bij Flinq Plastics hadden we het genoegen om samen te werken aan een speciaal project: het optimaliseren van een kunststof onderdeel voor een voedersysteem, waarbij onze expertise in het balanceren van functionaliteit, kosten en kwaliteit volledig tot zijn recht kwam.

Gerealiseerd voor:
spuitgiet product schaaldeel
Klant aan het woord!

''Flinq Plastics overtrof onze verwachtingen door meerwaarde te creëren voor ons project''

Onze ervaring met Flinq Plastics begon meteen positief door hun actieve en deskundige aanpak. Ze doorgrondden snel de essentie van ons project en zetten zich in om onze verwachtingen te overtreffen.

Hun suggestie om het ontwerp en de matrijs te vereenvoudigen leidde tot een onderdeel dat niet alleen makkelijker te monteren en te installeren was, maar ook sneller geproduceerd kon worden.

Flinq Plastics ging verder dan alleen aan onze eisen voldoen; ze voegden aanzienlijke waarde toe aan ons project. Het aangepaste ontwerp verbeterde niet alleen de montage-efficiëntie maar zorgde ook voor een snelle herlevering, wat ons de nodige flexibiliteit bood.

Het was belangrijk voor ons om een oplossing te vinden die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit was. Flinq Plastics slaagde erin een product te leveren dat zowel aan onze functionele eisen als aan onze budgetverwachtingen voldeed.

De samenwerking met Flinq Plastics resulteerde in een effectief en functioneel kunststof onderdeel voor onze kalverenstal, met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

Hun oplossingsgerichte benadering en vermogen om onze wensen om te zetten in een praktisch eindproduct waren sleutel tot dit succes.

We zijn tevreden over de resultaten van dit project en vertrouwen erop dat Flinq Plastics ons ook in de toekomst van dienst zal zijn met hun expertise.

 

Uitstekend meegedacht

Uitstekend meegedacht aan het juiste ontwerp en uitvoering. Snelle realisatie en eenvoudige installatie. Kortom onze wensen super vertaald naar het juiste eindproduct.

Frans Bostelaar

Frens Esveld
spuitgiet product schaaldeel

het bedrijf achter de case

Over Frens Esveld

Frens Esveld, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van voersystemen voor de kalverhouderij. Ook voor onderdelen zoals silo’s, mengers, boilers, CV ketels, pompen, RVS leidingwerk, verlichting, ventilatie en biomassa kachels kunt u bij Frens Esveld terecht. Naast levering van bovenstaande producten, leggen wij alles aan. Frens Esveld staat voor kwaliteit & goede service.

Ontdek samen in 30 minuten jouw projectpotentieel!

Jouw nieuwe kunststof spuitgietspecialist met

Zoek je hulp bij het ontwerpen en produceren van een kunststofproduct, van materiaalkeuze tot kostenbeheersing, en streef je naar de perfecte balans tussen ontwerp, wensen, budget en techniek? Ben je op zoek naar een partner met expertise die jou begeleidt van idee tot aan productie? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Plan kennismaking

Benieuwd naar de kostprijs van jouw kunststof product?

Voer het aantal producten in en bereken de kostprijs voor jouw productie.
Hoeveel producten heb je nodig?
Mini calc
producten
Direct in contact komen?
info@flinqplastics.nl
Plan kennismaking

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

Zo produceren we jouw product

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?

Bekijk al onze diensten
Kies met ons de ideale productietechniek voor jouw kunststofproject. We selecteren de beste productietechnieken specifiek voor jouw project, waarbij we altijd streven naar betaalbaarheid, maakbaarheid en haalbaarheid. Ons team beheert het volledige realisatie traject, van het eerste idee tot met de serieproductie, om een naadloos, tijd- en kostenefficiënt proces te waarborgen.
 • Productontwikkeling

  Realiseer snel jouw kunststof producten met onze efficiënte productontwikkeling. We bieden deskundige begeleiding van concept tot realisatie, altijd met focus op betaalbaarheid, maakbaarheid, haalbaarheid en snelle doorlooptijd.
  Lees verder
 • Kunststof spuitgieten

  Voor al jouw kunststof spuitgietbehoeften, van 500 tot 100.000 stuks, bieden we snelle doorlooptijden. We zijn toegewijd aan betaalbare, hoogwaardige producties, nauwkeurig afgestemd op jouw vereisten, voor zowel kleine als middelgrote series.
  Lees verder
 • Rapid manufacturing

  Kies met ons de optimale techniek voor jouw kunststofprojecten. Van 3D printen tot alternatieve methoden als vacuümgieten, we vinden samen haalbare, betaalbare oplossingen met snelle doorlooptijden, voor maximale efficiëntie en kostenbesparing.
  Lees verder