Klantcase: Bike Labyrinth

Indoor fietsen - Gezondheidzorg

Bij Flinq Plastics hebben we onlangs de kans gekregen om een interessant project aan te pakken: het creëren van een kunststof houder voor de besturingskast van Bike Labyrinth, waarbij onze expertise in efficiënte en kosteneffectieve oplossingen volledig tot zijn recht kwam.

Gerealiseerd voor:
spuitgiet product houder
Klant aan het woord!

''Al vanaf het eerste contact was de samenwerking met Pjotr van Flinq Plastics prettig en concreet''

Bij onze speurtocht naar een spuitgietpartner kwamen we Flinq Plastics tegen. Het contact met Pjotr en zijn team was vanaf het begin af aan helder en prettig, waarbij ze onze noden goed begrepen en meedachten over het ontwerp en de productie van onze kunststof houder.

Flinq Plastics bood een slimme oplossing voor ons project. Ze maakten het ontwerp en de matrijs eenvoudiger, wat leidde tot een simpeler en voordeliger productieproces. Hun aanpak zorgde ervoor dat we een goede balans vonden tussen kosten en kwaliteit.

De samenwerking met Flinq Plastics was erg prettig. Ze stonden open voor onze ideeën en waren flexibel om het ontwerp waar nodig aan te passen voor een beter montageproces.

Doordat we kozen voor productie in eigen land, was het project snel afgerond. Snel, betaalbaar en betrouwbaar – precies wat we zochten en kregen van Flinq Plastics.

Simpel en efficiënt

De samenwerking met Flinq Plastics / Pjotr was prettig en concreet. Ze hebben goed meegedacht met het ontwerp en daar waar nodig aanpassingen gedaan om de productie zo simpel en efficiënt mogelijk te houden. Door het meedenken en de productie in eigen land heeft het hele project een korte doorlooptijd gehad. Snel, betaalbaar en betrouwbaar.

Isar de Boer

Fietslabyrint
spuitgiet product houder

het bedrijf achter de case

Over Fietslabyrint

Fietslabyrint biedt interactieve virtuele fietstochten, bedoeld voor mensen voor wie buiten fietsen geen optie meer is. Fietslabyrint is een eenvoudig concept dat het plezier om te bewegen enorm vergroot en zo bijdraagt aan de kwaliteit van leven.

Ontdek samen in 30 minuten jouw projectpotentieel!

Jouw nieuwe kunststof spuitgietspecialist met

Zoek je hulp bij het ontwerpen en produceren van een kunststofproduct, van materiaalkeuze tot kostenbeheersing, en streef je naar de perfecte balans tussen ontwerp, wensen, budget en techniek? Ben je op zoek naar een partner met expertise die jou begeleidt van idee tot aan productie? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Plan kennismaking

Benieuwd naar de kostprijs van jouw kunststof product?

Voer het aantal producten in en bereken de kostprijs voor jouw productie.
Hoeveel producten heb je nodig?
Mini calc
producten
Direct in contact komen?
info@flinqplastics.nl
Plan kennismaking

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

Zo produceren we jouw product

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?

Bekijk al onze diensten
Kies met ons de ideale productietechniek voor jouw kunststofproject. We selecteren de beste productietechnieken specifiek voor jouw project, waarbij we altijd streven naar betaalbaarheid, maakbaarheid en haalbaarheid. Ons team beheert het volledige realisatie traject, van het eerste idee tot met de serieproductie, om een naadloos, tijd- en kostenefficiënt proces te waarborgen.
 • Productontwikkeling

  Realiseer snel jouw kunststof producten met onze efficiënte productontwikkeling. We bieden deskundige begeleiding van concept tot realisatie, altijd met focus op betaalbaarheid, maakbaarheid, haalbaarheid en snelle doorlooptijd.
  Lees verder
 • Kunststof spuitgieten

  Voor al jouw kunststof spuitgietbehoeften, van 500 tot 100.000 stuks, bieden we snelle doorlooptijden. We zijn toegewijd aan betaalbare, hoogwaardige producties, nauwkeurig afgestemd op jouw vereisten, voor zowel kleine als middelgrote series.
  Lees verder
 • Rapid manufacturing

  Kies met ons de optimale techniek voor jouw kunststofprojecten. Van 3D printen tot alternatieve methoden als vacuümgieten, we vinden samen haalbare, betaalbare oplossingen met snelle doorlooptijden, voor maximale efficiëntie en kostenbesparing.
  Lees verder