Benieuwd naar Pjotr's verhaal?
Kunststof zit al van jongs af aan in mijn bloed. Het kon dan ook niet anders dan dat ik in het familiebedrijf ben gaan werken.
Lees verder
Voorbeeld

Energieopslag

De kern van de activiteiten van Ampowr is gebaseerd op vier sleuteltechnologieën: batterijen en opladers, BESS Battery Energy Storage Systems (Mid-Scale Power), ESS Energy Storage Systems (Large-Scale Power) en EMS Energy Management & BMS Battery Management System Steering.

Directe prijsopgave
Lees meer over deze case
spuitgietproduct voor fietslabyrint
Samen met Ampowr hebben we een kunststof behuizing ontwikkeld voor elektronica in hun energieopslag container.
Uitdaging

De uitdaging in dit project was de levertijd. We hadden vanaf de aanvraag vier weken de tijd om het product te ontwikkelen, de matrijs de fabriceren en de producten te leveren naar een locatie in Indonesia.

Korte lijnen

Om deze kunststof behuizing zo snel te ontwikkelen, produceren en leveren was de communicatie en korte lijnen key om het te laten slagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden
Van eerste telefoontje naar geleverde spuitgietproducten in Indonesia binnen 4 werkweken. FlinQ Plastics heeft een super prestatie en product geleverd. Wij zijn ongelooflijk blij met deze samenwerking.
Geerd Woltering
Ampowr

Productontwikkeling

Waar te beginnen met de ontwikkeling van een kunststof product? Er zijn vele mogelijkheden en belangrijke keuzes te maken. Maar wat is belangrijk en wat is onbelangrijk? Wat moet er gebeuren en in welke fase moet dit gebeuren? Wat is de meest efficiënte weg van concept naar nieuw product?

Bekijk meer

Kunststof spuitgiet specialist met een no-nonsense mentaliteit

”Als kind liep ik al rond in de kunststof spuitgiet fabriek van mijn familie. Kijkend naar al die grote machines die telkens weer andere kunststof producten maakten. Ieder product met zijn eigen verhaal, zijn eigen toepassing, zijn eigen sector. De verscheidenheid van mogelijkheden inspireerde mij vrijwel direct.''
Mijn verhaal
Benieuwd naar mijn verhaal?
Kunststof zit al van jongs af aan in mijn bloed. Het kon dan ook niet anders dan dat ik eerst in het familiebedrijf ben gaan werken.
Lees verder

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

In de video leggen we je uit hoe ons ontwikkelproces in elkaar zit. We houden 6 stappen aan:
  1. Product plan (analyse)
  2. Product design (concept)
  3. Prototyping
  4. Matrijzenbouw
  5. Productie
  6. Finishing touch
Deze stappen zijn onderdeel van ons Create-your-product-roadmap. Hiermee zorgen we voor het beste proces.
Gratis brainstormsessie

Wat onze klanten zeggen

Snel en flexibel

Van eerste telefoontje naar geleverde spuitgietproducten in Indonesië binnen 4 werkweken. FlinQ Plastics heeft een super prestatie en product geleverd. Wij zijn ongelooflijk blij met deze samenwerking.

Geerd Woldering
Ampowr
Lokaal produceren

De samenwerking met Flinq Plastics / Pjotr was prettig en concreet.
Ze hebben goed meegedacht met het ontwerp en daar waar nodig aanpassingen gedaan om de productie zo simpel en efficiënt mogelijk te houden.
Door het meedenken en de productie in eigen land heeft het hele project een korte doorlooptijd gehad. Snel, betaalbaar en betrouwbaar.

Isar de Boer
Fiets Labyrinth
Goede kwaliteit

De samenwerking met FlinQ was erg prettig. Pjotr denkt met je mee, en schakelt snel. Doordat de productie in Nederland zit, ook vlot resultaat. Goede kwaliteit producten, direct vanaf de eerste productierun.

Julia van Bloois
Veromatic
Uitstekend meegedacht

Uitstekend meegedacht aan het juiste ontwerp en uitvoering. Snelle realisatie en eenvoudige installatie. Kortom onze wensen super vertaald naar het juiste eindproduct.

Frans Bostelaar
Frens Esveld