Klantcase: Ampowr

Energieopslag voor batterijen

Bij Flinq Plastics hadden we de uitdaging om Ampowr te ondersteunen met een snelle en kwalitatieve spuitgietoplossing, passend binnen hun strakke projectdeadline.

Gerealiseerd voor:
spuitgiet product printplaat behuizing
Klant aan het woord!

''De snelle en efficiënte levering heeft ons geholpen om ons project binnen de gestelde termijn te voltooien''

Voor ons project met strakke deadline zochten we een spuitgietpartner die snelheid met kwaliteit kon combineren. Flinq Plastics stond direct voor ons klaar, met begrip voor onze tijdsdruk en een heldere aanpak om ons project op tijd af te krijgen.

Onze samenwerking met Flinq Plastics leverde een kunststof behuizing op die niet alleen onze printplaten beschermt en functioneel is, maar ook esthetisch voldoet aan onze hoge eisen.

Flinq Plastics slaagde erin een perfecte balans te vinden tussen kostenefficiëntie en kwaliteit, wat resulteerde in een waardevolle bijdrage aan ons project.

Van het eerste contact tot de levering van de spuitgietproducten in Indonesië was de service van Flinq Plastics uitmuntend. Hun snelle actie en levering waren cruciaal voor het succesvol afronden van ons project binnen de deadline.

De keuze voor Flinq Plastics als onze partner heeft geleid tot een versnelling van onze productie zonder in te boeten op kwaliteit.

Flinq Plastics heeft zich bewezen als een betrouwbare partner die nauwkeurig onze behoeften vertaalde naar het gewenste eindproduct.

Als Ampowr waarderen we de geleverde meerwaarde en kijken we uit naar meer projecten met Flinq Plastics.

Een super snelle prestatie

Van eerste telefoontje naar geleverde spuitgietproducten in Indonesia binnen 4 werkweken. FlinQ Plastics heeft een super prestatie en product geleverd. Wij zijn ongelooflijk blij met deze samenwerking.

Geerd Woltering

Ampowr
spuitgiet product printplaat behuizing

het bedrijf achter de case

Over Ampowr

Ampowr staat voor om de Switch the Flick™ te maken, waarbij we het conventionele energielandschap 180˚ veranderen in de nieuwe toekomst van energie door uw systemen te creëren en te configureren op basis van batterijen, kasten en gecontaineriseerde oplossingen. De toekomst van energie zal worden aangestuurd vanuit Behind-the-Meter met Utilities als back-up.

Ontdek samen in 30 minuten jouw projectpotentieel!

Jouw nieuwe kunststof spuitgietspecialist met

Zoek je hulp bij het ontwerpen en produceren van een kunststofproduct, van materiaalkeuze tot kostenbeheersing, en streef je naar de perfecte balans tussen ontwerp, wensen, budget en techniek? Ben je op zoek naar een partner met expertise die jou begeleidt van idee tot aan productie? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Plan kennismaking

Benieuwd naar de kostprijs van jouw kunststof product?

Voer het aantal producten in en bereken de kostprijs voor jouw productie.
Hoeveel producten heb je nodig?
Mini calc
producten
Direct in contact komen?
info@flinqplastics.nl
Plan kennismaking

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

Zo produceren we jouw product

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?

Bekijk al onze diensten
Kies met ons de ideale productietechniek voor jouw kunststofproject. We selecteren de beste productietechnieken specifiek voor jouw project, waarbij we altijd streven naar betaalbaarheid, maakbaarheid en haalbaarheid. Ons team beheert het volledige realisatie traject, van het eerste idee tot met de serieproductie, om een naadloos, tijd- en kostenefficiënt proces te waarborgen.
 • Productontwikkeling

  Realiseer snel jouw kunststof producten met onze efficiënte productontwikkeling. We bieden deskundige begeleiding van concept tot realisatie, altijd met focus op betaalbaarheid, maakbaarheid, haalbaarheid en snelle doorlooptijd.
  Lees verder
 • Kunststof spuitgieten

  Voor al jouw kunststof spuitgietbehoeften, van 500 tot 100.000 stuks, bieden we snelle doorlooptijden. We zijn toegewijd aan betaalbare, hoogwaardige producties, nauwkeurig afgestemd op jouw vereisten, voor zowel kleine als middelgrote series.
  Lees verder
 • Rapid manufacturing

  Kies met ons de optimale techniek voor jouw kunststofprojecten. Van 3D printen tot alternatieve methoden als vacuümgieten, we vinden samen haalbare, betaalbare oplossingen met snelle doorlooptijden, voor maximale efficiëntie en kostenbesparing.
  Lees verder