Klantcase: Snelheid en Kwaliteit - Efficiënte Kunststof Behuizing voor Energy Storage Systems

Uitdaging: Behuizing voor Printplaat in Recordtijd in Indonesië.

Als toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en levering van energie opslagsystemen, stonden we voor een uitdagende opdracht. We hadden binnen slechts 4 weken een serie kunststof behuizingen nodig voor een project van onze energy storage systemen in Indonesië.

Gerealiseerd voor:
FlinQ een Betrouwbare Partner in Spuitgiet Oplossingen

''De snelle en efficiënte levering heeft ons geholpen om ons project binnen de gestelde termijn te voltooien''

Samenwerking met Flinq Plastics voor een Efficiënte Oplossing

Om onze deadline te halen zonder in te leveren op kwaliteit, zochten we naar een betrouwbare spuitgiet partner die ons kon ondersteunen bij deze snelle turnaround.

Flinq Plastics bleek de perfecte keuze te zijn. Ze begrepen onze urgentie en gingen direct aan de slag om een passende oplossing te vinden.

kunststof spuitgiet behuizing printplaat

Creëren van Meerwaarde: Prijs en Kwaliteit in Juiste Verhouding

De samenwerking met Flinq Plastics heeft waardevolle resultaten opgeleverd. De kunststof behuizing biedt optimale bescherming en functionaliteit voor onze printplaat, terwijl het esthetisch aan onze hoge standaarden voldoet.

Flinq Plastics wist de prijs en kwaliteit van de behuizing perfect in verhouding te brengen, waardoor we een waardevolle investering deden voor ons project.

Gemak en Snelheid van Levering

Vanaf het allereerste telefoontje tot aan de geleverde spuitgietproducten in Indonesië, heeft Flinq Plastics een super prestatie en product geleverd.

De snelle en efficiënte levering heeft ons geholpen om ons project binnen de gestelde termijn te voltooien. We zijn ongelooflijk blij met deze samenwerking en de geleverde resultaten.

Samenvattend

Dankzij de samenwerking met Flinq Plastics hebben we een snelle en efficiënte kunststof oplossing gevonden voor onze energy storage systems.

De overstap naar kunststof spuitgieten heeft onze productie aanzienlijk versneld zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Flinq Plastics heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die onze wensen heeft vertaald naar het juiste eindproduct.

Wij als Ampowr zijn zeer tevreden met de geleverde meerwaarde en kijken uit naar toekomstige projecten met Flinq Plastics.

 

Een super snelle prestatie

Van eerste telefoontje naar geleverde spuitgietproducten in Indonesia binnen 4 werkweken. FlinQ Plastics heeft een super prestatie en product geleverd. Wij zijn ongelooflijk blij met deze samenwerking.

Geerd Woltering

Ampowr

het bedrijf achter de case

Over Ampowr

Ampowr staat voor om de Switch the Flick™ te maken, waarbij we het conventionele energielandschap 180˚ veranderen in de nieuwe toekomst van energie door uw systemen te creëren en te configureren op basis van batterijen, kasten en gecontaineriseerde oplossingen. De toekomst van energie zal worden aangestuurd vanuit Behind-the-Meter met Utilities als back-up.

Een no-nonsense mentaliteit

Jouw nieuwe kunststof spuitgietspecialist met

Heb je een idee of concept voor een uniek kunststofproduct maar heb je geen idee hoe je dit het beste laat produceren?

Er is zoveel mogelijk! Soms zie je door de bomen het bos niet meer. En eerlijk gezegd, heb je het al druk genoeg. Het liefste besteed je het allemaal uit.
Ben je op zoek naar een partner die helemaal thuis is in deze materie en wil je een passend advies voor jouw kunststof idee? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan.

Plan kennismaking

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

Zo produceren we jouw product

Deze 6 stappen zijn onderdeel van ons Create-your-product-roadmap. Hiermee zorgen we voor het beste proces.

Met deze technieken komen we tot jouw product

Bekijk al onze diensten
Met meer dan 10 jaar ervaring in de kunststof verwerkende industrie en wortels in de spuitgietsector die al teruggaan sinds 1947, hebben we al honderden ontwikkeltrajecten doorlopen voor technische kunststof spuitgiet producten en halffabricaten. Hierdoor kennen wij als geen ander de valkuilen en het geheim van een succesvolle kunststof productontwikkeling.
 • Productontwikkeling

  Het ontwikkelen van kunststof producten voor kleinschalige producties <10.000 stuks heeft zijn eigen unieke benadering. Door middel van ons unieke create-your-product roadmap, zorgen wij dat jullie kunststof productidee wel haalbaar en betaalbaar kan worden geproduceerd middels spuitgieten.
  Lees verder
  kunststof houder besturingskast spuitgieten
 • Kunststof spuitgieten

  Ben je op zoek naar een kunststof spuitgieterij voor kleinschalige kunststof producties <10.000 stuks van technische kunststof halffabricaten en onderdelen? Dan zit je bij FlinQ helemaal goed! Wij ontwikkelen en spuitgieten tal van plastic producten voor uiteenlopende technische sectoren.
  Lees verder
 • Rapid manufacturing

  Voor kleine kunststof productieseries <500 stuks en waar korte doorlooptijden belangrijk zijn kan rapid manufacturing uitermate geschikt zijn. Met rapid manufacturing verzorgen wij snelle en flexibele producties van kunststof serieonderdelen met afnames tussen de 10 en 500 stuks.
  Lees verder
Benieuwd naar de kosten van spuitgieten?
Leer alles dat je moet weten over kunststof spuitgieten. O.a. over kosten, materiaalkeuze en de voor- en nadelen. Download nu de gratis white paper.
Whitepaper