Over FlinQ Plastics

Een paar woorden

Over FlinQ Plastics

FlinQ Plastics richt zich op bedrijven in het MKB die een betrouwbare partner zoeken voor technische kunststof spuitgietdelen.

Als ervaren partner in spuitgieten kunt u bij FlinQ Plastics terecht voor al uw wensen rond spuitgieten. Kennis, ervaring en passie worden gecombineerd met duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en heldere afspraken.

Dit alles vormt ons DNA, en is allemaal bedoeld om samen tot het beste eindresultaat te komen. Waar het ontzorgen van u als klant door alle facetten van productontwikkeling tot spuitgietdelen uit handen te nemen centraal staat. Het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige kunststof spuitgietdelen is hierbij ons grootste doel.

De kracht achter FlinQ is de eigen matrijzenmakerij. Ieder spuitgiet product start immers met een matrijs. Door deze matrijs in eigen huis te kunnen produceren zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen we snel schakelen voor een voordelige prijs.

Een paar woorden

Over mezelf

Na mijn commerciële opleiding ben ik in het familiebedrijf gaan werken wat al sinds 1947 actief is als kunststof spuitgieter, Ponnoplastic genaamd. Na ruim 5 jaar werkzaam geweest te zijn in het familiebedrijf werd het tijd voor een volgende stap, meer te zien en mezelf verder te ontwikkelen.

Zo kwam ik terecht bij Injextru Plastics: de marktleider in België op het gebied van ‘Custom made’ kunststof profielen. Hier werd ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer van huidige klanten en de realisatie van new business op de Nederlandse markt.

Na bijna vier jaar met veel plezier en ambitie voor Injextru Plastics gewerkt te hebben was het in 2020 tijd om mijn jongensdroom na te jagen: Ondernemen in de wereld van kunststof producten.

Het werd tijd voor FlinQ Plastics. 

Pjotr Kraan

Kernwaardes

Als kunststof spuitgieter met een no-nonsense mentaliteit staan bij ons korte lijnen, duidelijke afspraken en transparantie centraal.

Onze Missie

Het leveren van technische kunststof spuitgiet producten aan MKB bedrijven die een lokale partner zoeken voor kleine tot middelgrote series.