Een paar woorden

Over FlinQ Plastics

Heb je een idee of concept voor een uniek kunststofproduct maar heb je geen idee hoe je dit het beste laat maken? Plan een gratis Brainstormsessie in op onze website.

Er is zoveel mogelijk! En is jouw idee of concept eigenlijk wel geschikt om te laten produceren? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. En eerlijk gezegd, heb je wel wat anders aan je hoofd. Het liefste besteed je het allemaal uit.

Als je op zoek bent naar een partner die helemaal thuis is in deze materie, dan gaan wij graag het gesprek met je aan.

Jouw product kan waarschijnlijk heel goed gemaakt worden door middel van spuitgieten. Dit kent oneindig veel mogelijkheden om unieke kunststofproducten en halffabricaten te maken. Als er een ander proces nodig is, dan zorgen wij daar ook voor.

Benieuwd wat ons geheim is?

Een paar woorden

Over mezelf

Kunststof zit al van jongs af aan in mijn bloed. Het kon dan ook niet anders dan dat ik in het familiebedrijf ben gaan werken. Sinds 1947 al actief als kunststof spuitgieter.

Na ruim 5 jaar werkzaam geweest te zijn in het familiebedrijf werd het tijd voor een volgende stap, meer te zien en mezelf verder te ontwikkelen.

Zo kwam ik terecht bij Injextru Plastics: de marktleider in België op het gebied van ‘Custom made’ kunststof profielen.

Na bijna vier jaar met veel plezier en ambitie voor Injextru Plastics gewerkt te hebben was het in 2020 tijd om mijn jongensdroom na te jagen: Ondernemen in de wereld van kunststof producten.

Pjotr Kraan

Kernwaardes

Als kunststof spuitgiet specialist met een no-nonsense mentaliteit staan bij ons korte lijnen, duidelijke afspraken en transparantie centraal.

Onze Missie

Simpel. Het best mogelijke kunststof product voor jouw toepassing.