Klantcase: Meteor Systems

Teelsystemen & Fruitoverkappingen

Onlangs hebben we bij Flinq Plastics met trots samengewerkt aan een uitdagend project: het snel en efficiënt herontwerpen en produceren van een spuitgietproduct voor een klant, binnen een strakke deadline van zes weken.

Gerealiseerd voor:
spuitgiet product Vulblok
Klant aan het woord!

''Ondanks de krappe tijdsduur van slechts 6 werkweken, wist Flinq Plastics op tijd te leveren''

Het vinden van een betrouwbare spuitgietpartner was essentieel voor ons project. We zochten naar ervaring en technische vaardigheid. Na wat zoeken kwamen we bij Flinq Plastics terecht, waar de klik meteen voelbaar was.

Flinq Plastics begreep onze technische eisen en deadlines en hun team toonde vanaf het begin grote betrokkenheid en toewijding, waardoor we overtuigd waren van hun capaciteit om ons project te realiseren.

De samenwerking verliep vlot, met een sterke focus op professionaliteit en open communicatie. Ze namen de tijd om onze wensen te begrijpen, stelden relevante vragen voor optimalisatie, en zorgden ervoor dat we steeds op de hoogte waren van de voortgang.

Ondanks een strakke deadline van slechts zes weken, slaagde Flinq Plastics erin het ontwerp te vertalen naar een spuitgietproduct, een matrijs te bouwen, en 50.000 stuks te produceren en te leveren, allemaal zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze keuze voor Flinq Plastics bleek een schot in de roos. Dankzij hun deskundige inzet hebben we onze deadline gehaald en kijken we uit naar toekomstige projecten samen.

Super prestatie

De samenwerking met Flinq Plastics is zeer goed bevallen Vanaf eerste contact in 6wkn matrijs gebouwd en spuitgietproducten geleverd . Super prestatie . Wij zijn ongelooflijk blij met deze samenwerking.

Bas Dirven

Meteor Systems BV
spuitgiet product Vulblok

het bedrijf achter de case

Over Meteor Systems BV

Meteor Systems produceert en distribueert wereldwijd complete teeltsystemen voor de (glas)tuinbouw. Onder meer teeltsystemen, irrigatie, buisrailsteunen, lange liggers, DFT, stellingteelt en fruitoverkappingen. Onze producten worden toegepast voor de teelt van groenten, zacht fruit, snijbloemen, medicinale cannabis en bla

Ontdek samen in 30 minuten jouw projectpotentieel!

Jouw nieuwe kunststof spuitgietspecialist met

Zoek je hulp bij het ontwerpen en produceren van een kunststofproduct, van materiaalkeuze tot kostenbeheersing, en streef je naar de perfecte balans tussen ontwerp, wensen, budget en techniek? Ben je op zoek naar een partner met expertise die jou begeleidt van idee tot aan productie? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Plan kennismaking

Benieuwd naar de kostprijs van jouw kunststof product?

Voer het aantal producten in en bereken de kostprijs voor jouw productie.
Hoeveel producten heb je nodig?
Mini calc
producten
Direct in contact komen?
info@flinqplastics.nl
Plan kennismaking

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

Zo produceren we jouw product

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?

Bekijk al onze diensten
Kies met ons de ideale productietechniek voor jouw kunststofproject. We selecteren de beste productietechnieken specifiek voor jouw project, waarbij we altijd streven naar betaalbaarheid, maakbaarheid en haalbaarheid. Ons team beheert het volledige realisatie traject, van het eerste idee tot met de serieproductie, om een naadloos, tijd- en kostenefficiënt proces te waarborgen.
 • Productontwikkeling

  Realiseer snel jouw kunststof producten met onze efficiënte productontwikkeling. We bieden deskundige begeleiding van concept tot realisatie, altijd met focus op betaalbaarheid, maakbaarheid, haalbaarheid en snelle doorlooptijd.
  Lees verder
 • Kunststof spuitgieten

  Voor al jouw kunststof spuitgietbehoeften, van 500 tot 100.000 stuks, bieden we snelle doorlooptijden. We zijn toegewijd aan betaalbare, hoogwaardige producties, nauwkeurig afgestemd op jouw vereisten, voor zowel kleine als middelgrote series.
  Lees verder
 • Rapid manufacturing

  Kies met ons de optimale techniek voor jouw kunststofprojecten. Van 3D printen tot alternatieve methoden als vacuümgieten, we vinden samen haalbare, betaalbare oplossingen met snelle doorlooptijden, voor maximale efficiëntie en kostenbesparing.
  Lees verder