Klantcase: Impex Barneveld

Drinkwater management pluimvee

Onlangs werkten we bij FlinQ aan een inspirerend project voor Impex: het herontwerpen van een waterflowmeter voor pluimvee. Een project dat perfect illustreert hoe onze kernwaarden – betaalbaarheid, maakbaarheid en haalbaarheid – In balans kwamen.

Gerealiseerd voor:
Klant aan het woord!

''FlinQ was buitengewoon professioneel en begreep onze uitdaging volledig''

Bij de zoektocht naar een betrouwbare partner voor het herontwerpen van ons product viel onze keuze al snel op FlinQ. Het meedenken en begrijpen van onze uitdaging door Pjotr en zijn team waren fijn om te ervaren.

Hun deskundigheid gaf ons het vertrouwen dat zij de juiste aanpak hadden voor deze productrealisatie.

In samenwerking met FlinQ hebben we het ontwerp van onze waterflowmeter voor pluimvee aanzienlijk kunnen vereenvoudigen.

Door de nauwe samenwerking tijdens het ontwerpproces, werd ons complexe ontwerp efficiënter en gebruiksvriendelijker. De communicatie met FlinQ was helder en transparant, wat het proces aangenaam maakte.

De uiteindelijke producten die FlinQ leverde heeft onze verwachtingen overtroffen. Het is nu eenvoudiger in gebruik en meet de waterinname van pluimvee met grote nauwkeurigheid.

De positieve feedback van onze klanten op de functionaliteit en het gebruiksgemak bevestigt het succes van dit project.

We kijken terug op een zeer geslaagde samenwerking met FlinQ, waarbij hun vermogen om complexe problemen om te zetten in praktische oplossingen duidelijk werd.

We zijn dankbaar voor hun inzet en professionaliteit en kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken voor eventuele nieuwe projecten.

Quote klant – over samenwerking met FlinQ

Een project, van ontwerp naar uiteindelijk product, gedaan met FlinQ. De samenwerking was goed, Pjotr komt zijn afspraken na en levert een kwalitatief product af. Wij zijn erg tevreden!

Richard Wentzel

Impex Barneveld

het bedrijf achter de case

Over Impex Barneveld

Impex ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige drinkwatersystemen voor pluimveehouders. Daarmee krijg je grip op de waterinname van jouw dieren en houd je de temperatuur en kwaliteit van het drinkwater op een constant, hoog niveau. Ook kun je makkelijk de waterdruk reguleren, de hoogte van de drinklijn aanpassen en de juiste drinkhoek instellen. Hierdoor verminder je de verspilling van water.

Ontdek samen in 30 minuten jouw projectpotentieel!

Jouw nieuwe kunststof spuitgietspecialist met

Zoek je hulp bij het ontwerpen en produceren van een kunststofproduct, van materiaalkeuze tot kostenbeheersing, en streef je naar de perfecte balans tussen ontwerp, wensen, budget en techniek? Ben je op zoek naar een partner met expertise die jou begeleidt van idee tot aan productie? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Plan kennismaking

Benieuwd naar de kostprijs van jouw kunststof product?

Voer het aantal producten in en bereken de kostprijs voor jouw productie.
Hoeveel producten heb je nodig?
Mini calc
producten
Direct in contact komen?
info@flinqplastics.nl
Plan kennismaking

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

Zo produceren we jouw product

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?

Bekijk al onze diensten
Kies met ons de ideale productietechniek voor jouw kunststofproject. We selecteren de beste productietechnieken specifiek voor jouw project, waarbij we altijd streven naar betaalbaarheid, maakbaarheid en haalbaarheid. Ons team beheert het volledige realisatie traject, van het eerste idee tot met de serieproductie, om een naadloos, tijd- en kostenefficiënt proces te waarborgen.
 • Productontwikkeling

  Realiseer snel jouw kunststof producten met onze efficiënte productontwikkeling. We bieden deskundige begeleiding van concept tot realisatie, altijd met focus op betaalbaarheid, maakbaarheid, haalbaarheid en snelle doorlooptijd.
  Lees verder
 • Kunststof spuitgieten

  Voor al jouw kunststof spuitgietbehoeften, van 500 tot 100.000 stuks, bieden we snelle doorlooptijden. We zijn toegewijd aan betaalbare, hoogwaardige producties, nauwkeurig afgestemd op jouw vereisten, voor zowel kleine als middelgrote series.
  Lees verder
 • Rapid manufacturing

  Kies met ons de optimale techniek voor jouw kunststofprojecten. Van 3D printen tot alternatieve methoden als vacuümgieten, we vinden samen haalbare, betaalbare oplossingen met snelle doorlooptijden, voor maximale efficiëntie en kostenbesparing.
  Lees verder