Industriële automatisering

Bij FlinQ hebben we veel ervaring in het spuitgieten van kunststof producten voor de industriële automatisering sector. Zo hebben we diverse kunststofonderdelen ontwikkeld en geproduceerd, denk hierbij aan onderdelen voor transportbanden, sorteersystemen en verpakkingsoplossingen. Graag breiden wij onze ervaring verder uit met de ontwikkeling en productie van uw kunststof product.
Quickscan aanvragen

Start uw product ontwikkeling

Uw kunststof spuitgieter

Uw kunststof spuitgieter voor technische producten en halffabricaten

Ben je op zoek naar een kunststof spuitgietbedrijf dat kunststof halffabricaten produceert? Dan zit je bij FlinQ helemaal goed! Met onze spuitgietmachines spuitgieten we verschillende producten voor onder andere bedrijven in de opslag en interntransport sector. 

Spuitgieten voor de industriële automatisering sector

Kunststof spuitgieten wordt als productiemethode vaak toegepast voor de vervaardiging van kunststof  halffabricaten welk gebruikt worden als onderdelen voor intern transport systemen op opslag.

Kunststof spuitgieten al vanaf 500 stuks

Ook voor kleinere bedrijven in de machinebouw of apparatenbouw staan wij klaar met spuitgieten. Zo vinden wij series vanaf 500 stuks al interessant om te produceren. 

Specialist in spuitgieten voor de technische sectoren

FlinQ Plastics richt zich als kunststof spuitgieter op het MKB, welk actief zijn in de technische sectoren. Als ervaren partner in spuitgieten kunt u bij ons terecht voor al uw wensen rond spuitgieten, productontwikkeling en matrijzenbouw. Kennis, ervaring en passie worden gecombineerd met duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en heldere afspraken. Uit ervaring weten wij dat aspecten als snelle doorlooptijd, kleinere series en een lokale leverancier belangrijk zijn voor opslag en interntransport sector. Daarom streven wij naar een doorlooptijd van maximaal 6 werkweken, series vanaf 500 stuks en wordt zowel de matrijs als de productie van de kunststof producten in Nederland geproduceerd. 

Voor de opslag en interntransport industrie produceren wij diverse kunststof producten. Denk hierbij aan;

Benieuwd wat wij voor jouw kunststof idee kunnen betekenen?

Plan in de kalender een online afspraak in voor een gratis brainstormsessie.